GALLERI ENGLESON - I Stockholm, Göteborg, Skanör och Falsterbo
Utställaren hyr galleriet veckovis. Den som hyr bestämmer själv om och i så fall vilka medutställare man vill ha. 

Marknadsföring
Utställningen införes på vår hemsida, Vellinge kommuns hemsida, Skanör Falsterbo Plussidor på Facebook, vår egen Facebooksida. Vi skickar ut ca 500 inbjudningsmail till vernissagen. Vi skickar in uppgifter om utställningen till kalendarierna i de lokala tidningarna. Varje utställare bjuder dessutom in sin kundkrets. 
Utställaren skickar via mail en vernissage-inbjudan i JPEG-format, som vi kan lägga ut på hemsidan och Facebooksidor samt skicka ut som inbjudan via mail.
Vi kan erbjuda bra rabatt på annons i Sydsvenskan och tidningen "Hallå". Även vår nya samarbetspartner VellingePosten erbjuder mycket förmånliga priser på annonser. Vill du ha hjälp med original till affisch kan vi förmedla kontakt. Vi kan även förmedla tryckning till bra pris. Affischeringen står utställaren själv för. Vi har dock en lista samt karta över lämpliga platser att affischera på Näset. Beachflagga och "gatupratare" finns.

Iordningställande av utställning
Utställaren får tillgång till galleriet på fredagen. Varje konstnär arrangerar själv sina verk och använder egna verktyg samt annat material som behövs. Man får spika i väggarna. Låt spik sitta kvar, men tag bort gamla för att inte störa utställningen. Håll  golvet fritt från konst och personliga ägodelar. Det finns plats för förvaring. 

Öppettider
Galleriets öppettider är dagligen kl. 12-18. Öppettiderna kan förlängas.

Försäkring
Verken är försäkrade upp till ett värde av 200 000 kr. Konstnären står själv för självrisken, 1000 kr, vid ev. skada.

Boende
För den utställare som så önskar finns möjlighet att hyra dubbelrum i Höllviken och Falsterbo. Kontakta galleristen för mer information och bokning. Betalning erläggs separat.

Parkering
Det går bra att parkera utanför galleriet.

Utrustning
Det finns stege, bord, stolar och podier och vitrinskåp. Galleriet är handikappanpassat. Galleriet har INTE tillgång till vatten eller toalett. Utställare ombeds att ta med sopor från galleriet, då ingen sophantering finns. Städmaterial finns.

Site Builder drivs av  Vistaprint