GALLERI ENGLESON - I Stockholm, Göteborg, Skanör och Falsterbo
Såhär går det till att ställa ut i Skanörs hamn:
 
Utställare: 
Från och med 2017 hyr vi ut galleriet veckovis. Utställare kan disponera hela galleriet (båda rummen) och själv bestämma om och i så fall vilka medutställare man vill ha. Man kan också hyra ett av rummen. Vi förbehåller oss rätten att hyra ut ledigt rum.

Marknadsföring: 
Utställningarna införes på vår egen hemsida, hemsidan för Vellinge kommun, Skanör Falsterbo Plussidor på Facebook, vår egen Facebooksida. Ca 500 inbjudningar sänds ut via mail. Vi skickar uppgifter till kalendarier lokalpressen. Varje utställare inbjuder dessutom sin kundkrets. Utställaren skickar oss en vernissageinbjudan i JPEG-format. Vi kan erbjuda bra rabatt på annons i Sydsvenskan och tidningen tidningen "Hallå". Vill du ha hjälp med original till affisch kan vi hjälpa till mot en avgift. Vi kan även förmedla tryckning till bra pris.
Utställaren står själv för ev. affischering. Vi har en lista samt karta med förslag på ställen att affischera på Näset.. Båtklubben ber: Snälla, inga affischer på ytterdörren!"
Beachflagga och "Gatupratare" finns.

Iordningställande av utställningen: 
Tillgång till galleriet fås fredag. Varje konstnär arrangerar sina verk och använder egna verktyg och annat material som behövs. Det är inte tillåtet att spika i väggarna, att använda tejp, etiketter eller fästkuddar. Hängning sker i nylontråd från skugglist. Fem podier finns. 

Försäkring:
Verken är försäkrade upp till sammanlagt 200 000 kr. Konstnären står själv för självrisken, 1000 kr, vid eventuell skada.   

Boende:
För utställare, som så önskar, går det att ordna boende i dubbelrum i Höllviken och Falsterbo. Kontakta galleristen för mer information och bokning. Betalning erläggs separat.

Öppettider:
Galleriet är öppet dagligen mellan 12.00 – 18.00. Öppettiden kan förlängas efter överenskommelse. 

Parkering:
Det är alltid en timmes fri parkering i hamnen. Tryck en biljett i automaten UTAN kreditkort. Det kostar sedan 10 kr/h, dock max 50 kr/dag. Parkering längs vägen ger snabbt böter. 

Bekvämligheter:
Då vi hyr galleriet av Skanörs Yachtklubb ber vi er att respektera deras utrymmen. Konstnärer har tillgång till del i pentry samt toalett. Galleriet disponerar en hylla i ett av köksskåpen och en hylla i kylskåpet. Belamra inte pentry och hall då dessa utrymmen används av båtklubbens medlemmar. Trädäcket på husets kortsida samt övervåningen är inte tillgängliga för utställarna. Övrig förvaring kan ske under disken eller i bänken i lilla rummet. Bänken får inte flyttas.

Galleriet har fri WIFI utan lösenord.

Site Builder drivs av  Vistaprint