GALLERI ENGLESON - I Stockholm, Göteborg, Skanör och Falsterbo
Du finner oss på Storkyrkobrinken 10 i Gamla Stan i Stockholm, ett stenkast från Västerlånggatan...


Välkommen!

Filip Lundberg
My Wonderland.

23 - 28 juni. 

Vernissage lördag 23 juni kl. 20.00-23.00 

OBS: Vernissagen börjar kl.20.00, men galleriet öppnar redan kl.12.00. 

Övriga öppettider: söndag-torsdag: 12.00-19.00


Redan som barn upptäckte jag att jag hade en konstnärlig ådra. Den ville jag få utlopp för och när jag blev äldre, började jag min konstnärskarriär med att studera på gymnasiets estetiska linje. 

Under mina år som butiksanställd, ville jag även få tid för min konst. Under årens lopp har jag fått uppleva fantastiska konstnärshändelser, och har fått delta i många utställningar i Sverige och utomlands. Favoriten är när jag fick vara med i en stor världskonstutställning på Royal Opera Arcade Gallery i London. 

Konstens värld har öppnat många nya portar för mig. Jag målar mest i akrylfärg och med färgpennor, men skapar även teckningar i blyerts. Jag gillar att teckna ansikten, nakna kroppar och är väldigt inspirerad av sagornas och seriernas världar samt fantasy. Jag kallar min utställning "My Wonderland" och som är inspirerad av den kända sagan om Alice i Underlandet. Den återspeglar min kärlek till den berömda sagan, men även med en personlig touch av mig själv, och är även en flirt med HBTQ-rörelsen, nu när Europride kommer till Stockholm.Site Builder drivs av  Vistaprint